İşlerindeki başarılarıyla kendilerinden söz ettiren ünlüler, başka işler yaparken bir anda herkesin tanıdığı isimler oldu.



NECATİ ŞAŞMAZ

Kurtlar Vadisi’nin “Polat Alemdar”ı Necati Şaşmaz Amerika’ya çalışmak ve yerleşmek üzere gitmek için uçak biletini almışken, yapımcı arkadaşı ve kardeşinin teklifi üzerine Türkiye’de kalmış. Şaşmaz, sürpriz bir şekilde oyuncu olmuş.

EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş de güzel sesini rastlantı sonucu herkese duyurmuş. Konfeksiyon işçisi olan Gündeş, sesiyle atölyedekilerin dikkatini çekmiş. Bir tanıdığı Neşe Demirkat’a götürmüş Ebru Gündeş’i... Sonrası bir masal gibi... Müzik piyasasına giren Ebru Gündeş, başarı basamaklarını hızla tırmanmış.

HASİBE EREN

1975 yılında Almanya’da doğan Hasibe Eren’in babası oyuncu olmasına karşıymış. Önce İstanbul Üniversitesi’nde Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümü’nü bitirdikten sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nü kazanan Eren, tesadüfen dizilerde rol almaya başlamış.

BEREN SAAT

Öğretim görevlisi olma hayali kurarken oyuncu olan Beren Saat, çok tesadüf olmasa da “Tükiye’nin Yıldızları” yarışmasında keşfedildi. Sonra peş peşe dizi teklifleri aldı. “Hatırla Sevgili”de izlediğimiz Beren Saat, oyunculukta başarılı ve mutlu.

FAHRİYE EVCEN

Yaprak Dökümü’nün Nejla’sı Fahriye Evcen, iki yıl önce tatil için geldiği Türkiye’de kuzeninin ısrarları üzerine Oya Aydoğan’ın programına seyirci olarak katılmış. Aydoğan’ın yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmasından sonra da kendisini ekranlarda bulmuş.

OZAN GÜVEN

Ayakkabı mağazasında satıcılık yapan Ozan Güven, oyunculuğa figüran oyunculukla başlamış. Performansı beğenilen Güven, kısa sürede herkesin tanıdığı bir oyuncu olmuş. Ünlü oyuncu Ozan Güven’in Beşiktaş’taki ayakkabı mağazası hâlâ duruyor.

0 Comments:

Post a Comment