Polat Alemdar'ın mimarı olan yönetmen Osman Sınav, yeni dizisi “Pars Narkoterör”de ona rakip çıkacak bir karakter oluşturdu. İbrahim Çelikkol, uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası polis Şamil’i canlandıracak.


Osman Sınav, Kurtlar Vadisi'nin ilk yönetmeniydi. Mafya dünyasını anlatan dizi, 6 yıl önce yayın hayatına başladığında yer yerinden oynadı. Dizi o kadar tuttu ki, halen beğeniyle izleniyor. Osman Sınav, dizide, o güne kadar hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Necati Şaşmaz'ı TV dünyasına kazandır dı. Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat karakteri bir fenomen haline geldi.

İşte, Polat'ın mimarı olan Osman Sınav şimdi ona rakip olabilecek yeni bir karakter hazırladı. Sınav'ın aylardır büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü son dizi pr ojesi "Pars Narkoterör", 14 Ocak'ta Show TV'de yayınlanmaya başlanacak. 125 milyar dolarlık uluslararası uyuşturucu ticaretini anlatan dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol... Aslında profesyonel bir basketbolcu olan Çelikkol ile Şaşmaz arasında büyük benzerlik var. Çünkü Çelikkol da, ilk kez bu diziyle kamera karşısına geçti.

İbrahim Çelikkol, "Pars Narkoterör"de vatan için gözünü kırpmadan uyuşturucu baronlarının üzerine giden "Şamil" isimli bir polisi canlandıracak. Oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'a başrolde Seda Bakan eşlik edecek.

300 İLE 350 BİN YTL

Dizinin çekimlerinin bir bölümü Van'da yapıldı. Yakında bazı bölümler de Avrupa'da çekilecek. Kanal yönetimi dizi için kesenin ağzını açtı. Ancak bölüm başına ne kadar verileceği söylenmiyor. Kulislere sızan bilgilere göre, bu rakam 300 ila 350 bin YTL arasında...


0 Comments:

Post a Comment