Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 'şekerim' kelimesini ağzından düşürmeyen Fuat karakterini canlandıran oyuncu Ragıp Savaş, sokakta nelerle karşılaşıyor? İşte Savaş'ın başından geçenler...

ragıp savaş,kv pusu

Dizide varlıklı Tataroğlu ailesinin oğlunu canlandıran Ragıp Savaş, aynı zamanda herkese 'şerekim' diye hitap etmesiyle de biliniyor.

Senaristlerin özellikle role kattığı bu kelimeden ilk başlarda çok korktuğunu ifade eden Savaş, "Senaryo ilk geldiği zaman ben çok korktum bu laftan. Çünkü şekerim çok bıçak sırtı bir laf, zor bir laf. Çok dik de olabilir, çok tehlikeli bir tarafa da gidebilir. Gay de olabilir... Onu konuştuk ve iyi bir birliktelik yakaladık, senaryo yazım ekibiyle" dedi.

Sokakta vatandaşlardan bu kelimeyi sıklıklı duyduğunu belirten Ragıp Savaş, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sokakta çok takılıyorlar. 'Şekerim naaberr, canım, şekerim, tatlım' falan... Bazen çok hoşuma gidiyor ama bazen de işin suyu çıktığında o günde hepimiz insanız biz de keyifli olamıyoruz bazen hoş olmuyor. Ancak genelde çok güzel tepkiler alıyorum."

Ragıp Savaş, sokakta çok dikkat çekici bir olay yaşamadığını ve böyle bir olay yaşamayı da hiç istemediğini sözlerine ekledi.

Devamı / Yorumlar

0 Comments:

Post a Comment