Polat'a Darth Vader maskesi
"Aşk insanların kimyasını bozuyor... Hiç aşık olmadım... Bu kimyanın bozulmasını istemediğim için güçlü kalmayı tercih ediyorum... Ben kadına hak ettiğinden fazlasını vermenin yanlış olduğu kanısındayım" demiş Necati Şaşmaz. Reha Muhtar önceki gün Vatan gazetesindeki köşesinde güzelce haşlamış zaten. "Ne büyük laflar bunlar. Tam Polat Alemdar arkadaş... Anlaşılan çocuk rolüne fazla kaptırmış kendisini... Dizi setinde oynuyor sanki hayatta... Sana bir sır vereyim Polat kardeş: Bir erkek aşık olduğunda gücünden güç yitirmez... Bir erkek yaşadığı aşklardan gerekli donanımlarla çıkarsa, gücüne güç katar... Esas o zaman karizmaya karizma katar..."

Oyuncakçılarda bulunur
Dedim ya, Reha abi biz kadınların söylemesini gereken her şeyi söylemiş. Ancak; çekimler bitip de kameralar kapandıktan sonra da günlük hayatına 'Polat Alemdar' olarak devam etmek isteyen Necati Şaşmaz'a hayatını çok kolaylaştıracak bir tavsiyem var. Malum, Necati Şaşmaz dizide kendisini seslendirmiyor. Dolayısıyla günlük hayatta kullandığı konuşma sesi, 'Polat Efendi' karizmasına uygun görülmemiş olmalı. Günlük hayatta bu açığı kapatabilmesi için kendisine bir adet Darth Vader ses değiştirici başlık öneriyorum. 'Star Wars' serisindeki kötü karakterin sesine kavuşmak isteyen hayranlar için özel üretilmiş ve her oyuncakçıda bulunabiliyor.

Rahatça ahkam kesebilir
Eminim ki bir yazılımcı bu cihazı, Polat sesine programlayacaktır. Sistem de muhakkak cebe girecek boyuta getirilebilir. Böylece Necati Şaşmaz, günlük hayatta da Polat Alemdar ahkamını rahatça kesebilecek ve karizmasında olası bir eksiklik yaşanmayacaktır. Verdiği haberi güncelleyen, hamur gibi kulak memesi kıvamına getiren not: Yazarımız, bu kültür hizmeti için herhangi bir telif hakkı talep etmemekte sadece Necati Şaşmaz'ın 'aşk' gibi çok da hakkında bilgi sahibi olmadığını anladığımız bir konuda daha ölçülü konuşmasını rica etmektedir...


0 Comments:

Post a Comment