Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde 10 katlı bir binanın tepesinden atlayarak hayranlarının yüreklerini ağzına getiren Polat'ın nasıl kurtulduğu belli oldu. İşte Polat'ın kurtuluşu:
06 Şubat 2008 15:25
Yazı boyutunu büyütmek için
Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen hafta yayınlanan son bölümün finalinde, kendisini öldürmek isteyen Vural ile birlikte ölüme atlayan Polat Alemdar'ın nasıl kurtulduğu belli oldu.

"Yoksa Polat ölüyor ve dizi de bitiyor" söylentilerinin çıkmasına sebep olarak Polat hayranlarını tedirgin eden, bu nefes kesen sahnenin nasıl sonlanacağı dizinin bu hafta yayınlacak olan bölümün fragmanında ortaya çıktı.

Polat nasıl kurtuluyor?

Vural'ın elemanlarına verdiği "vurun bunu gebertin" talimatına, "öleceksek beraber öleceğiz" diyerek cevap verip, Vural ile birlikte 10 katlı binanın tepesinden ölüme atlayan Polat'ı aşağıda bekleyen sürpriz ise; bir kamyon...

Büyük İskender Kim?

Konuyla ilgili pazartesi günü yapmış olduğumuz Polat Alemdar bu sefer ölüyor mu? başlıklı haberde, haber7 okucusunun da dikkat çektiği kamyonun kasasına düşen Polat ve Vural'ı olay yerinden kaçıran Abdülhey, Hakan'ı büyük hayal kırıklığına uğratıyor. Perşembe günü yayınlanacak olan dizinin fragmanında, Memati'nin Hakan'ın adamlarının elinden kurtulduğu görülürken, geçen bölümde akıllarda soru işareti bırakan Büyük İskender de ortaya çıkıyor.


haber7

0 Comments:

Post a Comment