Kurtlar Vadisi'nin RTÜK engeline takılmasına, Yüksel Aytuğ'dan ilginç bir öneri geldi. Vadi komedi olursa ne olur?


Perşembe gecesi yeni bölümü izlemek için Show TV ekranları karşısına geçen Kurtlar Vadisi fanatikleri hayal kırıklığına uğradılar. Zira günlerdir tanıtımı yapılan yeni bölümün yerine geçen haftanın tekrarı ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi dizisinin şiddet ve silahlı görüntüler nedeniyle RTÜK engeline takılmasına Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ'dan ilginç bir öneri geldi.

Kurtlar Vadisi fanatiklerinin bu hafta Hakan'ın beynine silah dayadığı Memati'nin akıbetini ve PKK'nın şehir sorumlusu Muro'nun nasıl saf değiştireceğini merakla beklediğini söyleyen Aytuğ, Pana Film'e önerilerini şöyle sıraladı;.

Kurtlar Vadisi gibi bir mafya dizisi silah ve şiddet olmadan nasıl çekilecek diyen Yüksel Aytuğ, "Ben Pana Film'in yerinde olsam, diziyi durdurur, aynı oyuncu kadrosuyla Kurtlar Vadisi'nin komedi versiyonunu çekerim" dedi.


İŞTE AYTUĞ'UN ÖNERİLERİ

Ne bileyim, mesela Polat Alemdar çiçekçilik yapmaktadır. Memati, Abdülhey ve Güllü Erhan ile beraber seralarını tehdit eden süne zararlılarına karşı mücadele vermeye başlarlar. Ellerinde silah yerine, filit olur. Memati son derece duygusal hatta zaman zaman kadınsı bir karakter haline dönüşür. Boş zamanlarında kanaviçe işlemekte ve bunları pazarda satmaktadır. Abdülhey ise kendini lösemili çocuklara adayan bir sivil toplum gönüllüsü olur. Güllü Erhan -adı üzerinde- çevre savaşçısı Greenpeace örgütüne üyedir. Sık sık Boğaz'dan geçen tankerlere boyalı saldırılarda bulunur. PKK'dan ayrılan Muro ise Kanarya Sevenler Derneği'nin İstanbul Şube Müdürü olur. Artık hayattaki tek amacı bülbül ötümlü kanarya yetiştirmektir. E şimdi bu diziye yeni bir isim de lâzım. Hah, buldum. Kelebekler Vadisi...


0 Comments:

Post a Comment