BİR MİLYON DOLARLIK BÜTÇESİYLE ASTRONOMİK RAKAMLARA MALOLAN KURTLAR VADİSİ’NİN TAHTINI DEVİRMEK İÇİN YARATILAN PARS NARKOTERÖR, “FOS” ÇIKTI. GERÇİ BUNU DEMEK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN AMA GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ!

Büyük tantanalarla başlayan, Ali Kırca’nın omuzlayıp her akşam ana haber bültenine taşıdığı Pars Narkoterör başladı..

Sözde “yılın dizisi” başladı başlamasına ama keşke Show TV, bu yeni dizi Pars Narkoterör’ü alt yazılı verseydi!

Bu nasıl bir dildir, bu nasıl bir dizi mantığıdır anlamak mümkün değil.. Baştan sona geçen uyuşturucu konuşmalarında ne diyorlar, ne oluyor anlamak mümkün değil!

Benim evde Digitürk Plus var.. Hani Özkan Uğurlu’nun reklamına çıktığı mucize alet. Hani doğaüstü güçleri olan alet.. Ona rağmen Pars Narkoterör’deki konuşmaları anlamak mümkün değil. Mucize aletin uzaktan kumandasındaki “language” tuşu bile işe yaramadı!

Baştan bol silahlı, operasyonlu, çatışmalı başlayıp seyirciyi yakalamaya çalışan yeni dizi devamında çok sıktı.

Dediğim gibi konuşmaların anlaşılmaması, operasyonun arasına sıkıştırılan “sürpriz evlilik” kareleri diziyi ciddiyetten uzaklaştırmış.

Ev halkı, “yeni” diye önce Pars Narkoterör’e takıldı, sonra herkes ufak ufak kendi odasına kaçıp “Bıçak Sırtı”na geçti!

Bir milyon dolarlık bütçesiyle astronomik rakamlara malolan Kurtlar Vadisi’nin tahtını devirmek için yaratılan Pars Narkoterör, “fos” çıktı. Gerçi bunu demek için daha çok erken ama görünen köy klavuz istemez!

Şu televizyon dünyası da ne entresan değil mi?

Osman Sınav, Kurtlar Vadisi’nin yönetmeniydi. Dönen oyunlarla Osman Sınav, Kurtlar Vadisi’nden uzaklaştırıldı. Kanal D’de yayınlanan Kurtlar Vadisi, astronomik rakamla Show TV’ye geçti. Show TV, her hafta ödenen milyon dolarları düşünürken, Osman Sınav formülünü buldu.

Kendi favori dizisinin, daha ucuza mal olan rakibini yarattı ve büyük tantanayla yayına soktu! Kurtlar Vadisi’nin ise 4 haftadır eski bölümleri yayınlanıyor.

Eğer Pars Narkoterör tutarsa, milyon dolarlık Kurtlar Vadisi için büyük bir koz elde edecekler ve istedikleri gibi restleşebilecekler!

Ama ya, Pars Narkoterör tutmazsa ne olacak?

Evdeki hesap çarşıya uymayacak ve Kurtlar Vadisi’nin yeni anlaşmaları yüzde 50 zamlanacak! Bakalım o zaman Show TV hangi formülü bulacak?


0 Comments:

Post a Comment