Kurtlar Vadisi fanatikleri isyan etti. Fanatikler, 'Memati'yi öldürmeyin!' diyor.

Kurtlar Vadisi'nin önceki akşam yayınlanan 30. bölümüne İskender Büyük'ün Memati'yi ele geçirerek kafasına silah dayaması damgasını vurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın ihtiyarlar heyetinin teklifini kabul edip ateşi yakmasının ardından Büyük İskender, Memati'yi kaçırdı.

Polat'ı arayarak Memati'nin elinde olduğunu söyleyen Büyük İskender, Polat'tan Kırmızı Kitap'ta yazanları istedi. Ancak Polat Alemdar, Memati'ye hakkını helal ettiğini söyleyerek onunla vedalaştı.

Bu vedalaşmanın ardından Hakan'ın Memati'nin kafasına silah dayamasıyla nefesle tutuldu. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Memati yaşayacak mı?

Dizinin final sahnesiyle birlikte internet forumları da kaynamaya başladı. Memati fanatiklerinin akınına uğrayan forumlarda Mematinin ölmemesi gerektiği yazıldı.

Dizinin Polat'tan sonra en popüler karakteri olan Memati'nin ölmesi durumunda dizinin reytinglerinin düşeceğini iddia eden forum yazarları senaristlere 'Memati'yi öldürmeyin' çağrısı yaptı.

Kurtlar Vadisi, onlarca ünlü karakter oyuncusunun peşi sıra öldürüldüğü bir dizi olarak tanınıyor.

Dizinin ilk sezonunda 'Çakır' karakterinin ölümü geniş yankı bulmuş, tarihte ilk kez dizide rol icabı ölen bir karakter için gazetelerde taziye ilanları verilmiş pek çok kentte gıyabında cenaze namazı kılınmıştı.


0 Comments:

Post a Comment