Sky Türk'te yayınlanan Araf programına katılan Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi Bahadır Özdener'in sözleri oldukça dikkat çekiciydi. İşte o sözler...


"Biz vur ağzına al lokmasını kültüründen geliyoruz" diye konuşan senarist Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde çok önemli noktalara değineceklerini söyledi.

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılmasının kızgınlığını taşıyan Bahadır Özdener, "Efendiliğimizden sesimizi çıkarmıyorduk ama arkadaşlar biraz ayarı kaçırdılar, dozuyla biraz oynadılar" dedi.

Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile cephede kazandıklarını vurguladı ve dizinin ilerleyen bölümlerinde Türkiye'de yaşanan bazı olayların iç yüzünü ekrana getireceklerini söyledi.

Özdener, şöyle konuştu:

"İlerleyen bölümlerde bu oyun nasıl oynanıyor, kimler tarafından oynanıyor, hangi çete nerede devreye giriyor, hangi grup nasıl bundan menfaat sağlıyor? bunların hepsini ortaya dökeceğiz. Dini, imanı para olanların rötgenini çizeceğiz. Çok merak ediyorum bakalım ne icat bulacaklar, nasıl saldıracaklar?"

Bahadır Özdener, bu sefer sessiz kalmayacaklarının altını çizerek, kendilerini karalamak isteyenlere karşı dizi aracılığıyla mesajlar vereceklerini söyledi.

"Onlar bize birşey yapacaklarsa bizler de onlara birşeyler yapacağız. Kurtlar Vadis Pusu var olduğu sürece biz bu sözleri anlatmaya, inandığımız değerleri anlatmaya devam ettiğimiz sürece bu harp olacak" diyerek hodri meydan diyen Bahadır Özdener, "Bu harbin içinde Kurtlar Vadisi Terör niye kaldırıldı bu gün gün işlenecek. İçtiğimiz sudan kullandığımız benzine kadar rant peşinde koşanların çirkin yüzleri gösterilecek. Kurtlar Vadisi'nin varlık sebebi de bu..." diyerek bazı çevrelere mesaj gönderdi.

medya faresi
işte arkadaşlar Bahadır Özdener açıklamasına müteakip dizideki konuşmalar:



-kıtapcıyı neden öldürdün?

-polat alemdar a özendım..



-efendım 15 yasında bır cocuk polat alemdar a özendım dıyerek adam öldürmus...



-mansete tasıyın yanına da polat ın sılahlı bır resmını koyun



fazla söze gerek var mı?


0 Comments:

Post a Comment