Bu kez Kurtlar Vadisi’nin tahtı ciddi anlamda tehlikede. Devlet-mafya-derin devlet üçgeninde yaşananları anlatan yeni bir dizi ekrana geliyor.

Öykü ve senaryosunu Saygı Öztürk ve Baki Avcı’nın yazdığı “Keskin Nişancı” günümüz Türkiyesi’nde yaşananları çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor.

DEVLET SUÇLULARI KULLANIYOR MU?

Uyuşturucu kaçakçılarını kaçırıp kim, nerede infaz ediyor? Bölücü terör örgütünün haraç toplamasına kimler, neden göz yumuyor? Devlet suçluları kullanıyor mu? Teröre karşı kullanılacak olan silahlar için milyonlarca dolarlık fonu kim ayırdı? Bu paralar kime ve nasıl teslim edildi? Silahlar nasıl yurda sokuldu? Devlet ile derin devlet arasındaki bağlantıyı kimler sağlıyor? Bugüne kadar hedeflerini tek atışta vuran “Keskin Nişancı” ne zaman hedef şaşıracak? Tüm bu soruların cevabı, dizinin yayına girmesiyle birlikte teker teker cevap bulacak.

TİYATRONUN ÜNLÜ İSİMLERİ BİRARADA

Çekimlerine önümüzdeki haftalarda start verilmesi beklenen “Keskin Nişancı çarpıcı bir sahne ile ekrana merhaba diyecek. Dizinin ilk bölümü Ankara’daki Anafartalar Çarşısı’nda meydana gelen patlamayı andıran bir canlı bomba sahnesiyle başlıyor. Kurtlar Vadisi’nin tahtına aday gösterilen “Keskin Nişancı”da Türk tiyatrosunun usta isimleri de rol alacak.


0 Comments:

Post a Comment