Gelen tepkiler üzerine RTÜK baskısıyla yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör şehit ailelerine destek için geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi Terör özellikle bölücü terör, terör üzerinden çıkar sağlayan gruplar ve bunların kirli ilişkileri üzerine kurulu senaryosuyla yayınlandığı ilk gün büyük ilgi çekmiş ve reyting rekorları kırmıştı.

PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR
Dizinin teröristlerin düzenlediği bir karakol baskını ve bu baskında hamile bir kadına yardım etmeye çalışan subayımızın vurulmasıyla sonuçlanan ilk bölümü topluma Güneydoğu'da olup biteni bir başka açıdan göstermiş ve izlenme rekorları kırmıştı. RTÜK'ün çokca tepki alan b askıları sonucu yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör son günlerde artan terör olayları sonrası Perşembe gününden itibaren Show TV'de yeniden yayınlanmaya başlıyor.

TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK
Dizi, perşembe akşamı ikinci bölümüyle kaldığı yerden izleyiciyle buluşacak. Diziyi çeken Pana Film ile yayınlayan Show TV, elde edecekleri geliri son kuruşuna kadar şehit ailelerine bağışlayacağını açıkladı. İzleyiciler de gönderecekleri SMS'ler ile bu seferberliğe katılabilecek.


0 Comments:

Post a Comment