Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi oyuncularını öğrencilerin soruları değil yaşanan izdiham terletti

Bahçeşehir Üniversitesi'nde söyleşiye katılan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin oyuncularını, öğrencilerin soruları değil, yaşanan izdiham terletti.

Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin organize ettiği söyleşiye dizinin başrol oyuncuları Muro rolündeki Mustafa Üstündağ, Memati rolündeki Gürkan Uygun, Yalçın Bulut, Turgay Kantarcı ve Zeliha Çal katıldı. 150 kişilik salona akın eden yaklaşık 300 öğrenci izdihama neden olurken, dizi oyuncularından Muro ve Memati en büyük ilgiyi gördü.

Memleketinin Adana olduğunu söyleyen Muro, "Memleketim gereği şivem ve karakterim çok uygun. Dizide senaryo gereği hareket ediyoruz. Biz bile neyin nasıl seyredeceğini ancak, Perşembe günleri öğreniyoruz" dedi. Muro rolündeki Mustafa Üstündağ'ın Fenerbahçeli olduğunu söylemesinin ardından kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayan diğer oyuncular da tutukları takımları açıkladı.

İstanbul trafiğinde günde 250 kilometre yol aldıklarını söyleyen Memati rolündeki Gürkan Uygun ise, "Sette çok fazla gülmüyoruz. Şuan oynadığım rol bir süre daha böyle devam edecek. 6 yıldan beri bu dizideyim. Eski dizi arkadaşlarımdan Süleyman Çakır'ı elbette özlüyorum" diye konuştu. Gürkan Uygun da Mustafa Üstündağ gibi senaryodan haberi olmadığını ve çok yoğun çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerin tezahüratları ve alkışları karşısında söyleşiye katılan oyuncuların duygulandığı gözlendi.

0 Comments:

Post a Comment