Dizide hep silah kullandığınız için normal hayatta da böyle bir alışkanlık oluyormu yani elinizi belinize atma gibi?
-Silahları dışarı çıkartma şansınız varmı? Bu soruya Memati cevap verdi “Maalesef yok Vermiyolar bize silahları))” dedi
-Bulut ve Mematiden bir diyalog istendi bunu üzerine Bulut “Al gülüm” deyip mikrofonu uzattı Memati de “Ver gülüm” deyip aldı)))
-Çakır öldüğünde cenaze töreni yapılmıştı sizin içinde böyle bişey yapılsa nasıl karşılardınız diye bir soru geldi.
-Muroya şöyle soruldu. Kapitalizm karşıtı biri olarak böyle bir burjuva okuluna nasıl geldiniz diye soruldu))))
-Yine Muroya, başkanım varsa salonda kafasına sıkılacak söyleyin sıkalım diye takıldılar. Muro da bunu söyleyen arkadaşa birinci olarak sensin dedi))
-Muroya böyle bir karakteri canlandırıyor olmaktan dolayı rahatsızlığınız varmı diye sorulu. Kendisi her rolü yapabileceğini bunun da diğerlerinden bir farkı olmadığını belirtti.
-Asuya dizide iki deli arasında kaldınız ne hissediyorsunuz dendi. O da çok eylendiğini söyledi)
-Buluta eğer işiniz bu olmasaydı nasıl bir yaşantınız olurdu gibi bir soru geldi. O da bir önceki oynadığı “Nesim” karakteri gibi Trabzonda çay toplardım dedi))
-Bayan öğrencilerden biri dizide karakteri güçlü bir kadın olmasını istiyoruz diye bir talepte bulundu. Ve mümkünse manken olmasın dedi))
-Asuya Tuncay ile bir aşk olup olmayacağı yönünde bir soru geldi. O da devlet görevlisi çıktım şimdi biraz zor ama senaritlerin işi de belli olmaz şeklinde cevap verdi
- Çekimlerin neden hep Anadolu yakasında yapıldığı konusundaki bir eleştiriye de Gürkan Bey, çünkü orası çekimler açısından daha rahat. Ayrıca film montaj v.s.. işlemlerinin yapıldığı yerlerin hep Anadolu yakasında olduğunu belirterek eğer orada çekmezsek siz dizi falan izleyemezsiniz dedi)
Zamanı daha efektif kullandıklarını bu sebeple o yakayı tercih ettiklerini belirtti.
-Memati kolunu göster, iğne izi var mı diyenler oldu)) Ya çok eylendim))
-Muroya yalvardılar başkanım nolur haydi lilili şarkısını söle diye. O da bunun böyle yapabileceği bişey olmadığını konsantrasyon gerektiğini belirtti.
-Yine Muroya Çeto ile çok iyi bir ikili oldukları ve ilerde bi film projesi olup olmadığı yönünde soru geldi. Şimdilik yok ama bilemem dedi Muro
-Mematiyi tebrik ettiler evlilik verilesiyle. Geçmiş olsun diyenlerde oldu tabi))
-Tuttukları takımları sordular. Muro cimbomlu, mustafa fenerliymiş)) Sanırım Asu ve Bulut da cimbom. Tuncay Fener dedi. Yanlış hatırlamadıysam.
Alıntıdır


kv pusu
kurtlarvadisi
kurtlar vadisi
kurtlar vadisi pusu
kurtlarvadisipusu
polat
memati
kurtlar vadisi izle
kv fotolar
















































0 Comments:

Post a Comment