Yayınlandığı günden beri ekranların bir numaralı dizisi durumuna gelen Kurtlar Vadisi, ikinci film için start verecek. Show TV ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’de efsane durumuna gelen Kurtlar Vadisi-Pusu bu gece sezon finaliyle hayranlarına veda edecek.

Hayatımıza Kurtlar Vadisi olarak girdi. Ülke çapında bir beğeniyle izlendi. Şimdiye kadar en fazla reyting alan dizilerin en başına oturdu. Ardından Kurtlar Vadisi Irak olarak bir sinema filmiyle devam etti. Sonrasında Kurtlar Vadisi-Terör olarak yerini aldı. Bu bölüm büyük tepkilere neden oldu. Bir süre ara verdiler. Ardından Kurtlar Vadisi-Pusu olarak tekrar ekranlara geldi. Efsane olduğunu ispatladı.

Dizi, bu gece Show TV ekranlarına sezon finali ile ara veriyor. Yeni sezonda yine Show TV’de hayranlarının karşısında olacak. Kurtlar Vadisi’nin kahramanı Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) sezon finali için hayranlarına bir müjde veriyor, Kurtlar Vadisi-İran diye... Evet Polat Alemdar, efsanenin ikinci filminin müjdesini veriyor. Yani yaz sezonunda Kurtlar Vadisi-İran çekilecek ve vizyona girecek… Meraklılarına duyurulur.

0 Comments:

Post a Comment