Bildigimiz Üzere Kurtlar Vadisi Pusu 31.Bolum'u Yapılan Alelacele Ani Bir Açıklama İle Yayınlanmadı.Sebep RTÜK'ün Bölümü Kusurlu Bulması İmiş.

Evet RTÜK İzin Vermedı Deniliyor.Ve Kesımler Bu Söz İle İkiye Bölünüyor.Kimisi RTÜK'ü Eleştirirken ,Kimisi Pana Film'i Elestiriyor.Ben İki Tarafı da Elestirme Yanlısıyım .. Cünkü İki Tarafta Hatalı ..RTÜK'ün Hatası , Sadece Kurtlar Vadisi Pusu Üzerine Odaklanması,Baska Yapım Ve Programları Elestırmemesı Ve Uyarmaması...PANA FİLM 'in Hatası İse Bir Saygın Marka Olmasına Ragmen Bu Tür Durumlarda Tecrubelı Olmasına Ragmen Bır B PLANI'nının Bulunmaması..

Simdi Kurtlar Vadisi Pusu Gerceklere Odaklı Bır Rayting Rekortmenı Dizi.Yanı Gercekler Kusurlu Bulunamaz.Üstelik Halkın Ilgı Ile Izledıgı Bir Dizinin Anllattıgı Gercekler Hic Kusurlu Bulunamaz.Bır De Su Tarafını Anlamak Imkansız Dusuyor Insana.Ne Yanı Ülke İnsanı Gerceklerı Goremez Mı De Bu Gerceklerın Uzerı Bır Devlet Kurumu Tarafından Örtülüyor.Unutmayın Kı Devleti Devlet Yapan Kendısıne İtaat Eden Halkıdır.Bu Konuda Gerceklerı Gormelerını ,Gormemızı Engelleme SAYIN RTÜK.

Sanmayın Kı PANA'yı Elestirmeyecegım.PANA'yıda Elestirecegim. Bir Kere Halk Tarafından Sayılan Sevılen,Guvenılen Ve Marka Kabul Edılen Bır Sırketın Bır B Planı Olmalı.Ama Bakıyoruz Ve Goruyoruz Kı PANA FİLM'in B Planı Kosede Kalsın .. Bir A PLANI Dahı Yok.Ustelık Bu Konuda Kurtlar Vadisi Terör'ün Kaldırılması Sayesınde Tecrübe Kazanmıs Bir Sirket. Kendı Deyimleriyle Yedikleri Kazıklar Ders Olmalı. Yoksa Kazıklar Hata Affetmıyor. Umarız Bu Son Yedıklerı Kazık Olur .. Yaptıkları Son Hata Olur. Ve Bir Daha Kendılerıne Guven Duyan Izleyıcılerını Son Dakıka Acıklamaları Ile Gecistirmezler..

Unutma Pana Kurtlar Vadisi:0-RTÜK:2

Gol Yollar'ın Saglam Ama Cesaret Yuklu Savunmacılara Ihtıyacın Var . Kendını Savunmak İcin ..


0 Comments:

Post a Comment