Kurtlar Vadisi Pusu, uzunca bir süre en çok reklam alan dizi unvanını sürdürmüştü. Ancak Star TV’deki Köprü dizisi zirveyi kaptı. Kurtlar Vadisi’nde ise tam bir hezimet yaşanıyor.


Star TV ekranlarından izleyenleriyle buluşan, yapımcılığını Ata Türkoğlu’nun üstlendiği “Köprü” adlı yapım, haftanın en çok reklam alan yerli dizisi oldu. 29 Ekim’de yayımlanan yeni bölümüyle toplam 96 spot alan Köprü, bu reklamları 41 dakika süreyle ekranlara yansıttı. Yayınlandığı yeni bölümünde toplam 38 markanın ürününü hedef kitlesiyle buluşturan Köprü’ye en çok reklam veren markalar sırasıyla; Casper Computer, Tefal ve Gilette oldular.

HATIRLA SEVGİLİ İKİNCİ OLDU

ATV ekranlarının sevilen dizisi “Hatırla Sevgili” 2 Kasım’da yayınlanan yeni bölümüyle en çok reklam alan ikinci yerli diziydi.

Önceki haftaya oranla reklam sayısında yüzde 10’luk artış olan Hatırla Sevgili, toplam 62 farklı ürünün 94 reklamını tüketicisinin ilgisine sundu. Hatırla Sevgilide yayınlanan bu reklamlar, 36 dakika boyunca ekranlarda kaldı.

HEPSİ 1’İN REKLAMI ARTTI

ATV’ye transfer olan Hepsi 1’in reklam sayısı artış gösterdi…

Uzun süre Show TV ekranlarında izlendikten sonra ATV ekranlarına geçen Hepsi 1’in, aldığı reklam sayısında yükseliş tespit edildi. Hepsi 1, yayımlandığı gün toplam 89 reklam aldı ve bu reklamlara 36 dakika boyunca yer verdi.

KURTLAR VADİSİ’NDE BÜYÜK ŞOK

Haftalardır en çok reklam alan yerli dizi unvanını elinde tutan Kurtlar Vadisi Pusu ise 29 Ekim-4 Kasım haftasında listenin 15. sırasına kadar geriledi. Diziye en çok reklam veren marka ise Yapı Kredi Bankası oldu.

29 Ekim-4 Kasım haftasında en çok reklam alan yerli diziler şöyle:

1.Köprü (Star)
2.Hatırla Sevgili (atv)
3.Hepsi 1 (atv)
4.Sıla (atv)
5.Oğlum İçin (Show TV)
6.Senden Başka (atv)
7.Genco (Kanal D)
8.Binbir Gece (Kanal D)
9.Ezo Gelin (Show TV)
10.Benden Baba Olmaz (Star)


0 Comments:

Post a Comment