Bu sözler yılların oyuncusu Sönmez Atasoy'a ait. Kendisine 'Rol yapma' diyen insanlara 'Keşke yapabilsem' diyen Atasoy, herkesin toplum içinde bir rol oynadığını söyleyerek farklı bir bakış açısı getirdi.

halo, sözmez atasoy

TRT 1'de Dr. Önder Aytaç'ın sunduğu 'Sensiz Olmaz Olur mu?' programına kendisi gibi oyuncu olan kızı Fadik Sevin Atasoy ile katılan Sönmez Atasoy, 'rol yapmak' konusuna değişik bir bakış açısı getirdi.

Önder Aytaç, "Rol yapma, artist misin, artistlik yapma" gibi toplum içerisinde sıkça kullanılan cümlelere dikkat çekerek Sönmez Atasoy'un düşüncelerini sordu.

Son dönemde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 'Halo'yu oynayan Atasoy, "Keşke rolümü yapabilsem. Çünkü hepimiz bu toplumun içinde bazı rollerdeyiz. Şu anda televizyonda bir konuk sanatçı rolündeyim, Fadik'le beraber olduğumda baba, evime döndüğümde bir komşu, üniversiteye gittiğimde bir hoca, miting meydanında bir vatandaş rolündeyim. Eğer bu rolleri gerçekten iyi oynarsam. O zaman başarılı bir hayatın insanı olabilirim. Onun için o sözün karşılığı keşke tam anlamıyla rolümü yapabilsem" diye konuştu.

Devamı / Yorumlar

0 Comments:

Post a Comment