PAZARTESİ: Haftanın en zor gecelerinden birisi. AB Grubu’nda Bıçak Sırtı, Tüm Kişiler’de Arka Sokaklar yarışı önde götürüyor. İkisi de birer Kanal D dizisi. Pazartesi geceleri reyting listeleri iki kategoride de büyük farklılıklar gösteriyor. Doktorlar, Elveda Rumeli ve İki Aile üst sıralarda yer bulabilirken, Köprü ile Kuzey Rüzgarı’nın reytinglerinde düşüş gözleniyor. Fox’un Yemin’i ise rakiplerini oldukça geriden takip ediyor. Bugün atv ekranında kanalın en iddialı yapımlarından Karayılan başlayacak. Haftanın bu ilk gecesinin reyting trafiği iyice karışacak.

SALI: İki sezondur Binbir Gece salı gecelerinde bütün reytingleri silip süpürüyor. O yüzden hiçbir kanal Binbir Gece’nin karşısına iddialı projeler süremiyor. Günün ilk on yapımı arasında girebilen diğer iki dizisiyse, Sessiz Fırtına ve Ezo Gelin olarak şekilleniyor.

ÇARŞAMBA: Yaprak Dökümü bu sezon Binbir Gece’yi tahtından indirmeyi başardı. Son iki haftadır, her iki reyting kategorisinin zirvesinde de Yaprak Dökümü vardı. Dizinin yayınlandığı saatlerde, açık olan her iki televizyonun birisinde Yaprak Dökümü izleniyor. Avrupa Yakası geçen sezon Yaprak Dökümü’yle kısa bir süre mücadele edebilmişti. Ancak daha sonra hiçbir çarşamba akşamında birincilik göremedi. Avrupa Yakası, bu gecenin müzmin ikincisi. Dudaktan Kalbe ve Elveda Derken de ilk ona girmeyi başarırken, Emre Altuğ’lu El Gibi ise arayı açtırmama mücadelesi veriyor.

PERŞEMBEiziler ligindeki en amansız yarışlardan biri de bu gece yaşanıyor. Perşembe geceleri,Kurtlar Vadisi PusuPusu’nun liderliğinde kapanıyor. Bu hafta tekrar bölümü yayınlanan Annem ve Kavak Yelleri ilk üçün öteki basamaklarında yer alıyor. Bu hafta ilk defa haftanın en çok seyredilen dizileri listesine bir Samanyolu TV yapımı da girdi. O da idealist bir doktorun öyküsünün anlatıldığı Tek Türkiye’ydi. Gecenin diğer dizileri Tatlı Bela Fadime, Bez Bebek ve Kelebek Çıkmazı’nın birincilik iddiaları yok; onlar orta sıralarda dolaşıyor.

CUMA: Seda Sayan ve Tamer Karadağlı’nın dizisi Fedai, ilk bölümünden oldukça parlak bir reyting grafiği sergiledi. Günün başka iki iddialı yapımıysa iki atv dizisi; Sıla ve Hatırla Sevgili. Asi ve Sevgili Dünürüm de onlarla yarışıyor. Devreye Show’un Pusat ile Eşref Saati ve Kanal D’nin Menekşe ile Halil’i girince, cuma gecesinin reyting trafiği de iyice karışıyor. Cuma gecelerini kimin kazanacağını görmek için, belli ki biraz daha beklemek gerekiyor.

CUMARTESİ: Diziler açısından zayıf bir gece. Yine iki Kanal D dizisi, bu hafta maç yüzünden ertelenen Zoraki Koca ve Genco zirvede. Selena ve Vazgeç Gönlüm onları takip ederken, Dağlar Delisi ve Kara İnci oldukça alt basamaklarda yer alıyor. Cumartesi gecesine çekilen Sessiz Gemiler ise görünen o ki ekranda son günlerini yaşıyor.

PAZAR: Pazar gecesi ekranlar yarışmalar ve filmlerle renkleniyor. Günün tek dizisi Hepsi 1. O da ilk onun içinde yer alıyor. Pazar günleri ekranlarda başka zirve mücadelesi yapan dizi yayınlanmıyor.


0 Comments:

Post a Comment