Kurtlar Vadisi fanatikleri 'Polat ölmesin' diye dizinin internet sitesini hackledi. Yapımcı firma Pana Film, telaşa mahal olmadığını söylüyor


AYSEL YAŞA
Kurtlar Vadisi aşkı sınır tanımıyor. Dizinin ilk yayınlandığı zamanlarda Çakır'ın ölümüyle yıkılan 'hassas' izleyici son olarak Polat Alemdar'ın derin devletin içindeki bir çetenin hedefi haline gelmesi ve ona ihanet eden yanındaki çaycı tarafından sırtından bıçaklanarak yaralanmasını kabul edemedi. Polat Alemdar'ın adamları da istihbarat elemanları tarafından kaçırılınca daha fazla dayanamayan Kurtlar Vadisi sevenler harekete geçti. Fanatik izleyiciler www.kurtlarvadisi.com sitesini hack'leyerek Polat'ın yaralanmasını protesto etti. Fanatikler dizinin yapımcı şirketi ve yayınlandığı TV kanalına protesto mailleri yağdırmaya başladı. Bu konuda görüşlerini aldığımız yapımcı firma Pana Film yetkilileri de olayı doğruladı. Yetkililer 15-20 dakika süresince izleyiciden gelen yazının sitenin ana sayfasında yer aldığını belirtti. Olay fark edilir edilmez gerekli düzeltmeler yapıldı.
Öte yandan bugüne kadarki pek çok saldırıyı bertaraf eden Polat bu ve benzeri olaylardan da kolayca sıyrılacağa benziyor. Kısacası izleyenlerin tedirgin olmasına gerek yok. Çünkü Polat Alemdar Terminatör'e taş çıkartan bir dayanıklılık örneği gösteriyor. Polat bu yaralanmadan kurtulduğu gibi bundan sonra başına gelecek olası saldırılardan da alnının akıyla çıkacaktır. Telaşa mahal yok!


0 Comments:

Post a Comment