Bu gelin bildiğiniz gelinlerden değil. Onun çok farklı bir özelliği var.
Letonya Ordusu'nda Sniper (keskin nişancı) olarak görev yaparken evlenerek Trabzon'a yerleşen Zaiga Elizabete Carina'ya, ‘Kurtlar Vadisi' dizisinin yapımcı firması Pana Film'den rol teklifi geldi. Zaiga'nın eşi Hasan Yılmaz, teklifi doğrularken düşünme aşamasında olduklarını söyledi.

Trabzon Belediyesi'nde çalışan Hasan Yılmaz, internette tanıştığı Letonyalı Zaiga Elizabete Carina ile yaklaşık 2 hafta önce Trabzon'da hayatını birleştirdi. Zaiga'nın, Letonya Ordusu'nda keskin nişancı olarak görev yaptığının ortaya çıkması ile Türkiye'nin tanıdığı çift medyada geniş yer buldu.

Zaiga'nın fotoğraflarının gazetelerde yer alması üzerine Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları, Letonyalı geline rol teklifinde bulundu. Zaiga'nın eşi Hasan Yılmaz, teklifi doğrularken, “Dizi çekimleri için Trabzon'da bulunan Pana Film yetkilileri ile telefonda görüştük. Eşime rol teklifinde bulundular. Henüz rol ile ilgili ayrıntılar kesinleşmediğinden düşünme aşamasındayız. Pana Film yetkilileri Trabzon’ a gelince yüz yüze görüşerek olaya netlik kazandıracağız” dedi

0 Comments:

Post a Comment