PERŞEMBE AKŞAMI SHOW TV'DE İZLEYİCİYLE BULUŞACAK OLAN "EŞREF SAATİ" DİZİSİ BU AKŞAM GÖRÜCÜYE ÇIKTI!.. DİZİNİN YAPIMCILIĞINI ÜSTLENEN PANA FİLMİN SÜRPRİZ AÇIKLAMASI GECEYE DAMGASINI VURDU!.. PANA FİLM, BİR KERELİĞİNE MAHSUS OLMAK ÜZERE DAHA ÖNCE YAYINI DURDURULAN “KURTLAR VADİSİ TERÖR” DİZİSİNİN 2. BÖLÜMÜNÜ, PERŞEMBE AKŞAMI “EŞREF SAATİ” DİZİSİNİN ARDINDAN YAYINLAYACAKLARINI VE TÜM REKLAM GELİRLERİNİ TERÖR MAĞDURLARINA BAĞIŞLAYACAKLARINI AÇIKLADI!..

Uzun süredir tanıtımları dönen ve merakla beklenen “Eşref Saati” dizisi bu akşam görücüye çıktı. Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği dizinin galasına Eşref Saati dizisinin oyuncularının yanı sıra Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları da katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği gala Reina’da gerçekleştirildi.



Show Tv’de ekrana gelecek olan “Eşref Saati” dizisinin ilk bölümü izleyiciler ve basın tarafından büyük beğeni ve alkış topladı.



Gecenin en büyük sürprizi ise yapımcı firma Pana Film’in yaptığı açıklama oldu. Pana Film, Perşembe akşamı ilk kez ekrana gelecek olan “ Eşref Saati” dizisinin ardından daha önce yayını durdurulan “Kurtlar Vadisi Terör” dizisinin yayınlanmayan 2.bölümünü, bir kereliğine mahsus olarak yayınlayacaklarını ve bu kararı içinde bulunduğumuz günlerin hassasiyetine istinaden verdiklerini açıkladı.



Show Tv ve Pana Film’in aldığı kararla, “Kurtlar Vadisi Terör” dizisinde yayınlanacak tüm reklamların geliri terör mağdurlarına bağışlanacak ve Pana Film dizi için kanaldan hiçbir ücret talep etmeyecek.



Ayrıca dizinin yayın süresince verilen özel sms numaralarıyla ekran başındakiler de terör mağdurlarına bağışta bulunabilecek

0 Comments:

Post a Comment