Üç ay süren yaz tatili bitti. Bizi ekranlara kitleyen diziler de başlıyor. İşte tarihleri;
Malum üç ay süren yaz tatili bitti. Bunu yazlıkçıların evlerine dönmelerinden, okulların açılımasından anladığımız gibi televizyon kanallarından da anlıyoruz. Çünkü yıl boyunca bizi ekran başına kitleyen dizilerin yeni bölümleri, eylül ayıyla beraber yeniden yayına giriyor.

Uzak kalanların hafızalarını tazelemek, yeni başlayacaklara da rehber olmak için "Hangi dizi nerede kalmıştı?" kolaylığı yapalım dedik. Ve en çok sevilen dizilerin son bölümlerini özetledik. Kesinleşenlerin yayın tarih ve saatlerini de ekledik. Hepinize iyi seyirler...

Binbir Gece (11 Eylül, 22.00)
Şehrazat Onur'la evlenecek mi?
Şehrazat (Bergüzar Korel) ve Onur (Halit Ergenç) düğün hazırlıklarını tamamlamıştı.

Onur işle ilgili sorumluluklarını unutan Kerem'le (Tardu Flordun) tartıştı. Kerem'in tutarsız davranışlarından yorulan Bennu (Ceyda Düvenci) hayal kırıklığına uğradı. Kerem bir bunalım yaşarken ve herkesin hayatını etkileyecek kararlar almak üzereyken, annesi Seval (Aytaç Öztuna) ise büyük bir panik içindeydi.

Zafer (Metin Belgin) Melek'e (Yeliz Akkaya) olan aşkında ısrarlıyken, Melek ise bir hata yapmaktan korkuyordu.

Düğün günü nikaha birkaç saat kala televizyonlardaki bir haber başta Şehrazat olmak üzere herkesi şok etti. Çünkü Binyapı Holding'in eski bir çalışanı, Onur'un kendisiyle para karşılığında birlikte olmak istediğini söyledi. Onur ve Şehrazat'ın ilişkisi de böyle başladığı için şüpheler daha da kuvvetlendi. Onur "Buna inanmıyorsun değil mi?" diye sordu ama Şehrazat donakalmıştı.

Arka Sokaklar (3 Eylül, 20.00)
Patlama sonrası Murat ve Zeynep'i neler bekliyor?

Rıza Baba (Zafer Ergin) liderliğindeki ekip bir uyuşturucu çetesini çökertmek için zorlu bir operasyon yaptı. Mesut (Şevket Çoruh) kamyoncu rolünde yola çıktı ancak başına beklenmedik olaylar geldi.

Metin (Furkan Göksel) kendisine yeni bir kız arkadaş buldu ama bu durum Tekin'in (Onur Bay) pek hoşuna gitmedi.

Murat (Uğur Pektaş) ve Zeynep (Gamze Özçelik) evlilik için nikah tarihi aldılar. Nikah salonunda tüm ekip ve aileler bir araya geldi ancak hiç beklenmeyen bir patlama ortalığı tozu dumana kattı.


Elveda Derken (19 Eylül, 22.15)
Ameliyata alınan Leyla iyileşecek mi?

Naz (Çağla Şimşek) ve Ece'yi (Kübra Ayça Turan) bir kamyoncu, verdikleri bilgi doğrultusunda Lale'nin (Ece Uslu) çalıştığı hastaneye bıraktı. Ayşe hemşireden (Beliz İnal) çocukların hastanede olduğunu öğrenen Ege (Sinan Sümer) ve Zeynep de (Burcu Kara) hastaneye gittiler.

Ebru, Lale'nin hastalığıyla ilgili mektup yazdığını ve Ege'ye göndereceğini ve Ateş'e (Gökhan Tepe) ileteceğini söyledi.

Şeyda'nın Zeynep'in evinde Kerim'i araması Selçuk'un (Sait Genay) iyice çileden çıkmasına neden oldu ve kızını almak için Ege'nin evine gittiler. Lale ameliyata alındı. Ancak Ateş'in beklediği gibi geçmedi.

Yaprak Dökümü (5 Eylül, 20.00)
Fikret'in yeni hayatı nasıl olacak?

Ali Rıza bey (Halil Ergün) içi sızlayarak evden kaçan kızı Necla'yı (Fahriye Evcen) hayatından sildi.
Evde artık onun adının anılmasını bile istemedi. Necla daha şimdiden pişman oldu ama bu yolun geri dönüşünün olmadığını da anladı.
Bu arada Leyla'nın (Gökçe Bahadır) gittikçe kötüleşen durumu Ali Rıza beyi çok yıprattı.

Fikret (Bennu Yıldırımlar) kimseye haber vermeden evlendi. Sonra tüm aileye durumu açıkladı. Tepkilere ise kulaklarını tıkadı ve yeni hayatına başlamak üzere tren garına gitti. Ali Rıza bey kızının peşinden gitti ve ondan özür diledi. Fikret yine de trene bindi.

Sıla (14 Eylül, 20.00)
Boran tutuklandı, Sıla ne yapacak?

Boran (Mehmet Akif Alakurt), Cihan'ı (Devrim Saltoğlu) vurduğu için tutuklanırken, Sıla (Cansu Dere) da kendisine verilen ölüm hükmünden kurtulmak için yurtdışına gitti.


Hatırla Sevgili (14 Eylül, 22.00)
Ahmet ve Yasemin arasındaki mücadele nasıl sonlanacak?

Ahmet (Cansel Elçin), Rüya'nın (Karine Selin Gükrer) kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük çalkantılar yaşadı ve Yasemin'le (Beren Saat) Necdet'in (Okan Yalabık) hayatı artık asla eskisi gibi olmayacaktı. Çocuğunun büyüdüğünü görememiş olan Ahmet bunun acısını Yasemin'den çıkardı.

Deniz'in (Berk Hakman) yaralı hastaneye kaldırılması Defne (Belçim Bilgin Erdoğan) için şok oldu. Deniz Gezmiş (Barış Koçak) ve Mahir Çayan'ın (Kanbolat Görkem Aslan) da aralarında olduğu solcu gençler farklı fraksiyonlara bölündü. Yaşar'ın (Umut Kurt) sağcı çevrelerde yükselişi, Işık'la (Ayfer Dönmez) ilişkisine büyük etkisi oldu.

Yersiz Yurtsuz (4 Eylül, 20.00)
Şamil öldü, Şahnaz ne yapacak?

Şamil (Sekvan Serinkaya) polisin elinden son anda da olsa kurtulmayı başarmıştı. Şimdi tam bir kaçak haline gelmiş ve hayatında en sadık adamı olan Haydar'dan (Yaşar Karakulak) başkası kalmamıştı. Vali Faruk Yazıcı (Erdal Beşikçioğlu) ve güvenlik güçleri iki konuya odaklandı: Şamil'in yakalanması ve köprü şantiyesini havaya uçuran militan Yılan'ın (Sedat Mert) dağlarda ele geçirilmesi.

Şamil şehri terk etmeden önce kızı Şahnaz'ı arayıp onunla görüşmek istedi. Polis buluşma yerine doğru hareket etti. Şamil, Şahnaz'la (Hande Dane) buluşmaya gittiği dağ yolunda, Haydar'ın yardımıyla polisten bir süreliğine kurtuldu. Sonra vurularak öldü. Yılan ise jandarma tarafından buluşma yerinde etkisiz hale getirildi.

Avrupa Yakası (19 Eylül, 20.00)
Makbule kimi seçecek?

Sacit (Tolga Çevik) ile Zeynep (Bihter Özdemir), bir arada olabilmek için ailelerini arkalarında bırakıp ABD'ye kaçtı. Burhan (Engin Günaydın) ve İzzet'in (Timur Acar) arasında kalan Makbule (Hasibe Eren), en sonunda Burhan'ı seçti. Araları bozuk olan Cem (Levent Üzümcü) ile Aslı (Gülse Birsel) ise tekrar yakınlaşmaya başladı.

Selena (15 Eylül, 20.00)
Selena'nın sırrı ortaya çıkıyor

Okulun yıl sonu balosunda Kıvılcım, Selin'in (Cansu Demirci) üzerine kola döktü. Selin üzerini temizlemek için tuvalete gitti. Kıvılcım onu tuvalette kilitledi. O sırada Selena'nın (Sinem Kobal) düşmanı Hades de (Sinan Çalışkanoğlu) baloya gelip ateşler saçtı ve salonda yangın çıktı. Öğrenciler hemen dışarı koştu. Selin ve kaçarken düşen Fitnat hanım (Zuhal Topla) yangının ortasında kaldı.

Selena baloda neler olup bittiğine bakmak için balo geldi. Yangını görünce sihir yaparak Fitnat hanımı ve Selin'i kurtardı. Fitnat hanım dışarı kaçtığında Selena'nın sihir yaptığını orada bulunan herkese söyledi. Selena da sihir yaptığını itiraf etmek durumunda kaldı.

Ezo Gelin
Ezo Gaziantep'e elveda mı diyecek?

Ezo (Nurgül Yeşilçay) şüphelerinde haklı çıktı. Çünkü Ömer (Erkan Sever) ile evli olan Fatma'nın (Yağmur Kaşifoğlu) bebeğinin başkasının olduğu anlaşıldı. Bu düğüm İkbal ve onun cep telefonundaki numaraların aranmasıyla çözüldü. İkbal (Feria Eyüboğlu) ve Bozan'ın (Caner Candarlı) bebeği Halime (Şahan Torgut) ve Mehmet'ten (Erkan Meriç) çaldığı anlaşıldı.

Günlerce gözyaşı döken Halime, Ezo'nun sayesinde bebeğine kavuştu. Bunun sonucunda Fatma, İkbal ve Bozan hapse atıldı.

Ömer tüm olanlara şaşırmasına ve üzülmesine rağmen olanlardan sanki Ezo suçluymuş gibi davrandı. Ezo bu duruma çok kırıldı ve bir daha hiçbir şeye karışmayacağına karar verdi. Ve artık Gaziantep'te kalamayacağını düşündü.

Kurtlar Vadisi Pusu
Polat patlayan bomba karşısında ne yapacak?

Kare As üyeleri metruk bir binanın kapısından içeri teker teker girip kayboldular. Polat Alemdar (Necati Şaşmaz), Kare As'ın bu gizli randevusunun peşine düştü. Bu arada CIA ve MOSSAD'ın gözetimindeki eski bir bakan, Polat Alemdar ve adamları tarafından otelinden kaçırıldı. Polat Alemdar ve ekibi ofisteyken gelen isimsiz bir çiçek, Polat'ın "bomba" diye bağırmasının ardından patladı.

Doktorlar
Hastanede patlayan bomba nelere yol açacak?

Hastaneye getirilen yaralı askerin karın boşluğunda patlamamış bir roket olduğu çekilen röntgenle anlaşıldı. Ve hastanede büyük bir panik yaşandı. Doktorlar patlama ihtimaline karşı hastaneyi boşalttılar. Askerin arkadaşı roketin patlamaması için elini arkadaşın karnından çekmeden ameliyat odasına girmek zorunda kaldı. Durumu gören Ela (Yasemin Ergene) olaya müdahele etti ve böylece askerin arkadaşı ameliyathaneden çıktı. Ve bomba patladı.

0 Comments:

Post a Comment