Çuval baskınında tutuklanan İngiliz Todd ile Necati Şaşmaz bir araya geldi.
"Çuval operasyonu"nda Türk askerlerle birlikte tutuklanan Michael Todd ile "Kurtlar Vadisi Irak"ın başrol oyuncusu Necati Şaşmaz buluştu

ABD'lilerin 4 yıl önceki "Çuval operasyonu"nda Türk askerleriyle birlikte tutuklanan İngiliz pandomim sanatçısı ve "Çuval" kitabının yazarı Michael Todd ile Türk askerlerine çuval giydiren Amerikan askerlerini beyazperdeye taşıyan "Kurtlar Vadisi Irak" filminin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz bir araya geldi.

Sait Halim Paşa Yalısı'nda dün gerçekleşen buluşma, iki tarafın birbirlerine yönelik iltifatlarına sahne oldu. Todd'un, filmi izledikten sonra Şaşmaz ile tanışmak istediği, bu nedenle yayınevi aracılığıyla randevu talep ettiği öğrenildi.

Ayrıntılarını Star TV'nin görüntülediği görüşmeye, Irak'ta başına geçirilen çuvalı ve giysilerini de getiren Todd, Şaşmaz'a gördüğü muameleden sonra Türklere büyük hayranlık beslediğini anlattı. Todd, "Komutan Aydın E. çok akıllıca davrandı. Tek bir yanlış hareketinde herkes ölebilirdi" dedi.

Şaşmaz ise kitabı çok beğendiğini söyleyerek, "Belli ki bazı bölümlerinde otosansür uygulamışsınız" diyerek eleştiride bulundu. İkili, görüşmenin sonunda asker selamında bulunarak, Aydın E.'ye selam gönderdi.

0 Comments:

Post a Comment