EDYAFARESİ- Biri Türkiye'nin en ünlü komedyeni, diğeri Kurtlar Vadisi'nin karizmatik kahramanı. Polat Alemdar ve Cem Yılmaz'ın aynı otomobile bineceğini biliyor muydunuz?Şovmen Cem Yılmaz Ankara'da bir firma tarafından tamamı Türk malı olara üretilen 'Etox Zafer' adlı yarış arabası için sipariş verdi. Firma yetkilileri Kurtlar Vadisi programı ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını belirterek, dizinin baş karakteri Polat'ın önümüzdeki dizide Etox'u kullanacağını bildirdi.
ETOX Zafer adlı yarış arabası Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz tarafından basın mensuplarına tanıtıldı. 75 bin YTL'ye satılan kilometrede 10 Yeni Kuruşluk yakıt tüketen arabaya bahip olmak isteyen çok sayıda ünlü isim sipariş için sıraya girdi. Yavuz Bingöl, Murat Göğebakan ve Cem Yılmaz'ın da sipariş verdiği Zafer görücüye çıktı.


Etox Zafer adlı yarış aracının Proje Koordinatörü Tarkan Usluer İHA'ya yaptığı açıklamada, araçta 3 tane motor bulunduğunu belirterek, "25 beygirli 3 motoru olan
aracımız kilometrede 100 bin lira (10 Ykr) yakıyor. Şasesinden kaportasına kadar arabamızda her kulandığımız tüm aletler Türk malı. 75 bin YTL'ye satılıyor. Araçlarımızın 2007 Ağustos ayında ilk yapım belgesini aldık. Şimdiye kadar 10 tane siparişimiz var. Yavuz Bingöl, Cem Yılmaz ve Murat Göğebakan sipariş verdi" diye konuştu.
2008 içinde yapılan AR-GE çalışmasının ardından 2009 yılının başında yarış arabasının hazır hale getireceklerini ifade eden Usluer, Ankaralılar'ın yarış aracına yoğun ilgi gösterdiklerini sözlerine ekledi


0 Comments:

Post a Comment