Memati ölmedi, hayranları rahat bir nefes aldı. Çarşı Grubu, Memati'nin ölümüne de bu pankartla karşı çıktı.
Kurtlar Vadisi'nin merakla beklenen bölümü dün akşam yayınlandı. Vadi hayranları, yeni bölüm sonunda rahat bir nefes aldı. Memati'nin öldürülmemiş olması Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindirdi.

Beşiktaş'ın efsanevi Çarşı Grubu yine boş durmadı. Herşeye karşı olan Çarşı grubu, Memati'nin öldürülmesine de karşı çıktı. Memati'nin öldürüleceği sinyalleri hayranlarını harekete geçirdi.

Memati fanatiği ve Beşiktaş taraftarı 4 esnaf, 'Çarşı Memati'yi öldürenlere de karşı' yazılı pankart yaptırıp Manisa çarşısına astı.

ÇARŞI'YI ÇOK ÜZDÜ

Pankartı işyerine asan Erkan Öztürk, kendileri gibi Beşiktaşlı olduğunu bildikleri Gürkan Uygun'un diziden ayrılacağı ve Memati karakterinin öldürüleceği yönünde sinyaller verilmesine çok içerlediklerini belirterek, "Halk Memati'yi benimsedi. Diziden ayrılsaydı kalbimiz çok kırılırdı. Zaten Çakır'ın diziden ayrılmasını zor hazmettik bunu kaldıramazdık" dedi.

ÇAKIR'A CENAZE NAMAZI KILINMIŞTI

Manisa'da daha önce de aynı dizideki Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Çakır' karakterinin ölmesi yankı bulmuştu. Manisa kent merkezinde lokma döktüren Kurtlar Vadisi fanatikleri, Çakır'ın gıyabında cenaze namazı kılmıştı


0 Comments:

Post a Comment