EVİN GÖKTAŞ ANKARA
Ankara'da 'çek-senet tahsilatı yapma, askerliğe elverişsiz raporu alma, rüşvet dağıtma, haraç toplama' gibi suçlara karışan çete çökertildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süren çalışmaları sonucu yapı** 'Baykuş Operasyonu'nda çetenin liderliğini yaptığı öne sürülen 'Polat Ali' lakaplı Ali Ü. ve kardeşi Enver Ü. ile birlikte 10 kişiyi gözaltına aldı.

Ali Ü'nün, Kurtlar Vadisi'nin başrol karakteri 'Polat Alemdar'a hayranlık duyduğu öğrenildi. Kıravatsız siyah takım elbise ve tavırlarıyla 'Polat Alemdar'ı taklit eden Ali Ü'ye, çete içerisinde "Polat Ali" diye hitap edildiği belirtildi. Ali Ü'nün adliye sevkedilirken, kılıfında lüks bir marka bulunan siyah renkli iki iki takım elbise taşıması dikkat çekti.

Zanlıların çek ve senet tahsilatı yaptığı, askerliğe elverişsiz raporu almak için aracılık ettikleri belirlendi. Lüks bar ve restaurant işletmecileri üzerinde baskı kurarak haraç aldıkları öğrenilen zanlılardan Tolga G. ve Günay U, serbest bırakılırken, 10'u mahkemeye sevkedildi.

12 ocak 2008
KAYNAK:YENİŞAFAK

DEVAMI VE YORUMLAR ICIN TIKLAYINIZ

0 Comments:

Post a Comment